2018. június 16., szombat

Sziasztok!
Nem sokszor szégyellem magam annyira, mint most.
Annyira, de annyira sajnálom, hogy már megint azért dugom ide a képem, hogy ezt mondjam, de konkrétan elfelejtettem, hogy ma szombat van, és hogy kellett volna alkotnom valamit a héten.
Most már nagyon a célegyenesben vagyok, szerdával véget ér ez az egész érettségi mizéria számomra, de így az utolsó napokra már nagyon végem van, fáj minden, és néha komolyan azt érzem, hogy hamarosan elpattan valami a fejemben. Túl vagyok az emelteken, a rettegett törin is, de szerdán az angol után egyszerre a nyakamba szakadt 40 magyar és 20 olasz tétel, amire ez a pár napom maradt, és annyira elsüllyedtem, hogy... Ennyire, hogy azt se tudom milyen nap van.
Rettenetesen sajnálom, hogy ezt csinálom, hogy a blogom egy ilyen összegányolt, rendszertelen izé lett, amikor régen mindenki azért dicsért, hogy milyen pontos és rendszeres vagyok. Ezt jól elcsesztem, de nem direkt, tényleg nem, csak kezdem érezni, hogy tényleg mennyire durván túlvállalom magam, és nem tudok egyszerre dolgozni, tanulni, írni, jó barát, és néha csak úgy önmagam is lenni.
Szörnyen érzem magam, leginkább azért, mert a legnagyobb csalódást magamnak okozom ezzel az egésszel, és mert lehet, hogy pont az én trehány rendszertelenségem, és a blogom sarokba állítása miatt vagytok egyre kevesebben. Konkrétan fulladozok a könnyeimtől egy olyan apróság miatt, hogy megint nem tudtam megírni nektek az új részt, és mert már annyira fáradt és ingerült vagyok, hogy bármin kifakadok. Sajnálom, és ígérem, hogy amint túl leszek az utolsó két szóbelimen megírom az új részt, és azonnal felteszem, nem kell megvárnotok a jövőhét szombatot.
Sajnálom, sajnálom, sajnálom, ne haragudjatok rám!

N.x

5 megjegyzés:

  1. Szia!
    Bár én 3 éve túl vagyok az egészen, tudom milyen nagy nyomás ez az egész!
    Kitartást és sok erőt Neked!
    Szorítok, az utolsó 2 alkalomhoz is!

    Vivi

    VálaszTörlés
  2. Szia,

    Én ugyan csak szorgalmas olvasód vagyok, kommentelni nem szoktam, de most úgy érzem muszáj.
    Én is 3 éve túl vagyok az érettségin, de a hugom most csinálja (ezekszerint veled együtt), szóval újra testközelből élem át a rettegek napokat.
    Kitartást neked szerdára, menni fog, csak fel a fejjel. Már nincs messze a vége! :)
    Hajrá!

    Eszti

    VálaszTörlés
  3. Szia Nessa!

    Bár mindig nagyon várom a részeket, számítottam rá, hogy ebben a húzós időszakodban a tőled megszokotthoz képest rendszertelenebbül érkeznek a frissítések - és ez így van rendjén. Most csak az érettségire koncentrálj, számodra ez a legfontosabb. Azt hiszem a többi olvasód nevében is írhatom, hogy itt leszünk, türelmesen várjuk míg túl leszel rajta és lélegzethez jutsz.
    Már csak egy kicsit kell kitartanod, hamarosan itt a szerda és fellélegezhetsz. :)

    Sok sikert az utolsó körhöz!

    Réka

    VálaszTörlés
  4. Jaj Nessie, emiatt igazán ne itasd az egereket! Ilyen az élet, te sem számíthatsz mindig mindenre időt!
    Én még akkor is olvasnám a blogod ha havonta egyszer posztolnád az új részt és ezzel szerintem nagyon sokan vannak még így!
    Kitartást erre a pár napra még!
    <3

    VálaszTörlés
  5. Szia Nessa!
    Az összes blogodat olvastam és figyelemmel követtem bár szerintem még soha nem posztoltam. Most viszont úgy érzem jól esne egy kis lelki fröccs neked. Én ma túlestem a szóbeli vizsgán és a nagy riogatás ellenére minden simán ment☺️. Tudom, úgy gondolod nem készültél eleget.... Stb. De szerintem sima ügy lesz ez neked. A rész miatt ne aggódj igaz, hogy mindenki tűlkön ülve várja már. De szerintem ha a hétvégére vagy későbbre érkezik is ugyanúgy fog érdekelni mindenkit.

    VálaszTörlés

Sziasztok! Hetek óta húzom ezt a bejegyzést, nem azért, mert elfelejtettem, hanem mert hogy őszinte legyek talán azt vártam, hogy valamik...